Share on facebook Share on twitter Print this text Send to a friend

Ongevallenverzekering voor volwassenen

De ongevallenverzekering InSure Accident van ERGO biedt u financiële bescherming in geval van lichamelijke ongevallen. En dit niet alleen thuis en tijdens het sporten, maar ook op vakantie, op het werk, in het verkeer … Deze allround dekking beschermt u 24 uur op 24, 7 dagen op 7 en wereldwijd!

InSure Accident is de ideale oplossing voor een aanvullende ongevallenverzekering. Zo kunt u met een gerust gemoed toekomstplannen maken zonder het risico te lopen dat deze door onverwachte (para)medische kosten worden doorkruist. Zelfs als u uw inkomen zou verliezen bij blijvende fysiologische invaliditeit, blijft u over voldoende financiële middelen beschikken.

Welke zekerheden levert InSure Accident u op?
De standaardwaarborgen van deze ongevallenverzekering zijn: 

  • De terugbetaling van vervoers- en reddingskosten ten gevolge van een ongeval
  • Een forfaitaire dagvergoeding bij hospitalisatie 
  • Een vergoeding bij permanente fysiologische invaliditeit

Deze formule verzekert ook uw gezin! Als u trouwt, is uw partner tot zes maanden gratis verzekerd. Wanneer u uw gezin uitbreidt, is uw kind vanaf de geboorte ook tot zes maanden gratis verzekerd. Vergeet zeker niet deze wijzigingen in uw gezinssituatie door te geven aan ERGO.

Bescherming op maat
U kunt tussen twee verschillende formules kiezen afhankelijk van uw persoonlijke situatie en behoeften. Zo krijgt u bescherming op maat. 


Formule 1                                       Formule 2                                   
Min. maandpremie (1) € 7,74 € 15,48
Kapitaal bij fysiologische invaliditeit, afhankelijk van de graad van invaliditeit
(in geval van risicoklasse A) (2)
Max. € 120.000 Max. € 240.000
Ziekenhuisdagvergoeding (buitenland x2) € 18 € 36
Bergingskost (redding) (buitenland x2) € 2.500 € 2.500

(1) In deze premies zijn alle kosten en taksen vervat.
(2) De risicoklasse is afhankelijk van uw beroep. Voor risicoklasse B bedragen deze kapitalen € 60.000 (formule 1) en € 120.000 (formule 2). Het volledige overzicht van alle premies en waarborgen vindt u bij uw ERGO-adviseur.

De overeenkomst duurt één jaar en wordt telkens voor één jaar stilzwijgend hernieuwd, tenzij de verzekeringnemer de overeenkomst ten laatste drie maanden voor de einddatum per aangetekend schrijven opzegt.

Sommige risico's worden uitgesloten waaronder ongevallen bij zeer gevaarlijke sporten, vergiftiging ... U vindt de volledige lijst in de Algemene Voorwaarden.

U wenst een offerte met de berekening van uw premie? Neem dan contact op met uw adviseur.

Naast deze ongevallenverzekering voor volwassenen biedt ERGO ook een ongevallenverzekering voor kinderen aan om het meest dierbare in uw leven te beschermen.

Voor meer info, neem contact op met uw adviseur.

De ERGO website maakt gebruik van cookies
Meer informatie Ik ga akkoord