Share on facebook Share on twitter Print this text Send to a friend

Ongevallenverzekering

Uw auto en woning zijn waarschijnlijk al verzekerd. Maar uzelf en uw kinderen? Een ongevallenverzekering is de perfecte aanvullende verzekering voor lichamelijke ongevallen. Zo leggen onverwachte gebeurtenissen geen hypotheek op uw toekomst.

Een ongevallenverzekering biedt u een constante bescherming tegen ongevallen: op het werk, op vakantie en thuis. Maar ook met de auto, moto of fiets of bij het klussen geniet u van de bescherming van deze verzekering.

Het waarborgt de terugbetaling van vervoerskosten na een ongeval, biedt een forfaitaire dagvergoeding bij hospitalisatie en stelt, bij permanente fysiologische arbeidsongeschiktheid, een kapitaal ter beschikking tot maximaal € 240.000. Dat bedrag is afhankelijk van de risicoklasse van uw beroep en de formule die u kiest.

ERGO biedt een ongevallenverzekering aan op maat van volwassenen en een op maat van uw kinderen. Maak hieronder uw keuze.

 • InSure Accident

  InSure Accident, de perfect aanvullende verzekering voor alle lichamelijke ongevallen. 

  Op vakantie, thuis of op het werk, met de auto, fiets of moto ...

  Meer info
 • InSure Accident Kids

  Met InSure Accident Kids beschermt u het meest dierbare in uw leven. Geen overbodige luxe, aangezien kinderen vaak de voorzichtigheid en ervaring van hun ouders missen.

  Meer info
De ERGO website maakt gebruik van cookies
Meer informatie Ik ga akkoord