Print this text

Extra maandelijks inkomen via lijfrente of financiële rente

U beschikt over een appeltje voor de dorst, maar heeft geen directe plannen om dit geld uit te geven? U wilt geen risico nemen, maar u wenst u  toch een aantrekkelijk extra inkomen laten uitkeren uit dit kapitaal? Dan bent u bij ERGO aan het juiste adres voor iSave Income of iSave Life Income.

Het gaat om twee levensverzekeringen met een kapitaalgarantie en een maandelijkse uitbetaling aan een gegarandeerde intrestvoet. Afhankelijk van de economische conjunctuur, de resultaten van ERGO en de beslissing van de algemene vergadering, kan daar nog een winstdeelname bij komen. Bij aanvang van de overeenkomst, betaalt u een eenmalige premie waarop uw maandelijkse rente wordt berekend.

  • iSave Income

    Uw maandelijks extraatje dankzij een financiële rente. Het door u belegde kapitaal wordt op acht jaar tijd volledig uitgekeerd in de vorm van maandelijkse rentes. Op die manier kunt u tijdens die periode heel wat van uw dromen realiseren.

    Meer info
  • iSave Life Income

    Uw maandelijks extraatje dankzij een lijfrente. U belegt een bepaald bedrag met een beleggingshorizon van acht jaar. Tijdens die periode krijgt u maandelijks een rente uitgekeerd, terwijl een deel van uw aanvangskapitaal intact blijft.

    Meer info
De ERGO website maakt gebruik van cookies
Meer informatie Ik ga akkoord