Share on facebook Share on twitter Print this text Send to a friend

Sparen en beleggen

Er zijn tijden dat we geld aan de kant kunnen zetten, en momenten waarop we het net nodig hebben. We proberen het allemaal zo efficiënt mogelijk te regelen, om op het juiste moment onze spaarcenten te kunnen aanspreken. En we willen dat ons geld rendeert, zonder daarbij onverantwoorde risico’s te nemen.

ERGO vertaalde deze wensen in een reeks spaar- en beleggingsverzekeringen. Die zijn individueel zo te moduleren dat ze aan uw specifieke behoeftes voldoen: sparen om een huis te kopen, geld aan de kant zetten voor een wereldreis, een som beleggen met een maandelijks extra inkomen of zorgen dat uw naasten financieel niets te kort schiet als u komt te overlijden.

 • Sparen

  U wilt uw geld groeikansen geven? ERGO biedt u een oplossing met uitzicht op een mooi rendement.

  iSave Target. Doelgericht sparen of beleggen om uw dromen te concretiseren dankzij een flexibele spaar- en/of beleggingsverzekering voor wie minimum acht jaar geld aan de kant kan zetten.

  Meer info
 • Fondsen

  ERGO pakt uit met splinternieuwe fondsen van uitstekende partners. Dankzij onze unieke kwaliteitsanalyse beschikt u over fondsen van uitzonderlijke kwaliteit voor uw beleggingsverzekering.

  Meer info
 • Beleggen

  U bent op zoek naar de zekerheid van een vast rendement of mag het wat dynamischer? ERGO biedt beleggingsverzekeringen op maat.

  iSave Free Invest. Een flexibele spaar- en/of beleggingsverzekering met een ruime waaier aan mogelijkheden.

  Meer info
 • Extra inkomen

  U wilt zonder zorgen maandelijks een extra inkomen? Afhankelijk van uw wensen biedt ERGO u twee oplossingen aan.

  iSave Income. Over een periode van 8 jaar (96 uitkeringen) ontvangt u een maandelijks extraatje door middel van financiële rente.

  iSave Life Income. Een maandelijks extraatje door middel van lijfrente met de mogelijkheid de 8-jarige cyclus levenslang te herhalen.

  Meer info
De ERGO website maakt gebruik van cookies
Meer informatie Ik ga akkoord